Galaxy A04s primește listă neoficială cu specificații

31.08.2022
Galaxy A04s primește listă neoficială cu specificații

Unul dintre cele mai ieftine telefoane Galaxy A, Galaxy A04s pare că va include dotări până de curând așteptate de la telefoane mult mai scumpe.

Adresat celor aflați în căutarea unui smartphone cu autonomie a bateriei cât mai mare la un preț rezonabil, Galaxy A04s vine echipat cu display Infinity-V de 6,5 inch, acumulator 5.000mAh și funcție de  încărcare rapidă. Păstrând „tradiția” cu telefoanele de buget, ecranul LCD este decupat la partea de sus și încadrat cu o ramă destul de lată.

Configurația foto este în continuare de tip triple-camera, având o cameră principală de 50MP și doi senzor auxiliari a câte 2MP fiecare, deservind modurile de captură Macro și DoF. La partea din față găsim o cameră de 5MP.

Apărând ca un refresh pentru modelul de anul trecut, A04s vine cu senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei și port USB-C la partea de jos, înlocuind vechiul format micro-USB pe care aproape nimeni nu îl mai folosește.

Samsung Galaxy A04s – specificații neoficiale

  • Model – Galaxy A04s
  • Ecra Infinity V – 6.5” HD+ LCD
  • Camere foto – 50MP (Camera Principală), 2MP (Macro), 2MP (Adâncime), 5MP (Camera frontală)
  • Chipset Samsung Exynos 850
  • Memorie 3GB RAM – 32/64GB Stocare Internă, slot Micro SD (până la 1TB)„
  • Baterie 5000mAh cu încărcare rapidă adaptabilă (15W)
  • Autentificare biometrică (senzor capacitiv poziționat lateral)

Galaxy A04s ar urma să fie lansat cu prețul de 169 euro, valabil pentru piața europeană. Telefonul va veni inițial cu versiunea Android 12 și interfață OneUI 4.1, actualizarea la Android 13 sosind ceva mai târziu.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult