Galaxy A14 apare în imagini neoficiale. Ce noutăți aduce

03.10.2022
Galaxy A14 apare în imagini neoficiale. Ce noutăți aduce

Comparat cu predecesorul A13, Galaxy A14 ar putea primi o ramă ceva mai îngustă în jurul ecranului și design ușor modernizat la partea din spate.

Lansat anul trecut în luna decembrie, Galaxy A13 a venit mai întâi doar în echipare 4G, modelul 5G fiind dezvăluit abia în luna iunie a acestui. Primul a venit cu soluția MediaTek Helio G80 pe 12nm, iar al doilea s-a ales și cu un upgrade de performanță, dat de chipsetul Dimensity 700 pe 7nm. Ambele variante primit sistem quad-camera cu senzor principal de 50MP, cameră ultrawide de 5MP, senzor macro și DoF câte 2MP fiecare.

Așteptat tot în preajma sezonului cumpărăturilor de iarnă, Galaxy A14 pare că va fi lansat într-o singură versiune, cu 5G. Noul smartphone vine într-o carcasă cu dimensiuni 167.7 x 78.7 x 9.3mm și un design îmbunătățit. Încadrat de o ramă ceva mai îngustă și cu decupaj infinity-U (mai elegant decât soluția infinity-V aplicată până acum), ecranul LCD combină rezoluția FHD+ cu o diagonală crescută și ea la 6.8 inch (de la 6.5 inch pentru A13).

Mai gros cu 0.5mm decât ambele versiuni Galaxy A13, noul model A14 ar putea ascunde un acumulator mai mare decât soluția de 5000mAh folosită anul trecut, Samsung făcând astfel pe placul cumpărătorilor din piețele emergente (ex. India), care preferă telefoanele cu autonomie cât mai ridicată a bateriei.

Potrivit informațiilor furnizate de celebra sursă de zvonuri @OnLeaks, atât Galaxy A53, Galaxy A34 și Galaxy A14 se află deja în etapa de testare, ultimul pas dinaintea începerii producției de serie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult