Galaxy A22 ar putea fi cel mai ieftin telefon Samsung cu 5G

21.04.2021
Galaxy A22 ar putea fi cel mai ieftin telefon Samsung cu 5G

Succesor pentru modelul A21s lansat în urmă cu exact un an, Galaxy A22 va fi reprezentantul ofertei mid-range de telefoane Samsung și, probabil, cel mai ieftin model echipat cu conectivitate 5G.

Apărut deja în randări neoficiale, Galaxy A22 schimbă aranjamentul dreptunghiular pentru camera foto cu unul de formă pătrată, din care aparent lipsește blitz-ul LED. Potrivit unor zvonuri mai vechi, noul model păstrează configurația quad-camera cu senzor principal de 48MP și cameră wide de 8MP. Ceilalți doi senzori au doar câte 2MP fiecare, deservind funcția macro și aplicarea efectelor de profunzime. La partea din față vom găsi tot o cameră de 13MP, dar posibil cu unele îmbunătățiri la partea de calitate a imaginii.

Galaxy A22 5G completează oferta Samsung de telefoane mid-range cu 5G

Deși, setul cu specificații nu a fost dezvăluit, aflăm că noul model Galaxy A vine cu ecran LCD și un senzor de amprentă montat pe rama laterală, ieșire jack 3.5mm pentru căști și un acumulator generos de 5000mAh, la fel ca modelul anterior.

Noul smartphone este așteptat în variantă cu 4G la prețul de 180 dolari și 5G la preț de 230 dolari, Galaxy A22 5G devenind astfel cel mai ieftin telefon cu 5G din oferta Samsung. Opțiunile de culoare vor fi alb, verde deschis, violet și gri.

Este de așteptat ca Samsung să păstreze calendarul folosit deja anul trecut lansând noul A22 la jumătatea lunii mai 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult