Samsung pregătește Galaxy A32, un nou telefon mid-range cu 5G și cameră foto de 48MP

30.07.2020
Samsung pregătește Galaxy A32, un nou telefon mid-range cu 5G și cameră foto de 48MP

Succesor pentru modelul A31 lansat în luna martie a acestui an, Galaxy A32 va fi reprezentantul ofertei mid-range de telefoane Samsung echipate cu conectivitate 5G.

Identificat cu numele de model SM-A326, Galaxy A32 pare că va păstra camera foto de 48MP disponibilă pe modelul actual, schimbând doar senzorul secundar de 5MP cu unul de 2MP, acesta fiind unul dintre compromisurile făcute de Samsung pentru livrarea conectivității 5G sub constrângerile unui buget mai redus.

Galaxy A32 5G completează oferta Samsung de telefoane mid-range cu 5G

Galaxy A32 este doar unul dintre numele brevetate de Samsung la începutul acestui an, lista cuprinzând și denumirile Galaxy A12, Galaxy A22, Galaxy A42, Galaxy A52, Galaxy A62, Galaxy A72, Galaxy A82 și Samsung Galaxy A92. Unele dintre acestea au reapărut între timp ca și produse comerciale. Spre exemplu, Galaxy A42 a fost menționat pe site-ul autorității chineze 3C responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicații wireless. Purtând numele de cod SM-A426B, smartphone-ul este descris cu un acumulator de 4860 mAh. Poziționate mai sus pe scara ierarhică, Galaxy A81 și Galaxy A91 s-ar putea număra printre primele telefoane Galaxy A care includ funcție de stabilizare optică pentru camera foto.

Deși, neconfirmate de Samsung, toate modelele Galaxy A menționate mai sus ar trebui să fie lansate până cel târziu în prima jumătate a anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult