Galaxy A23: primele imagini neoficiale cu noul telefon de buget de la Samsung

14.02.2022
Galaxy A23: primele imagini neoficiale cu noul telefon de buget de la Samsung

Chiar dacă produsele de top din ofertele producătorilor de smartphone-uri sunt cele care atrag cel mai mult atenția în spațiul online, adevărul este că dispozitivele din seriile mai ieftine sunt cele pe care majoritatea utilizatorilor le cumpără. Astfel, este îmbucurător să vedem că încep să apară „leak-uri” și despre produse mai accesibile, precum următorul dispozitiv din gama „entry” de la Samsung. Avem acum primele imagini cu Galaxy A23, telefonul de buget care urmează să fie lansat în curând.

Galaxy A23 ar putea fi cel mai bine vândut telefon Samsung în 2022

Chiar dacă Samsung abia a lansat Galaxy S22, cel mai probabil Galaxy A23 va fi telefonul Samsung care va înregistra cel mai mare volum de vânzări în 2022. OnLeaks, sursă de încredere pentru astfel de imagini „neoficiale” înainte de lansare, a publicat o galerie de fotografii cu design-ul lui Galaxy A23, bazat pe planuri oferite producătorilor de accesorii.

Astfel, în timp ce imaginile nu descriu întocmai produsul final, ne oferă o idee destul de bună despre direcția în care Samsung va duce design-ul. Putem vedea astfel că Galaxy A23 împrumută forma generală de la Galaxy A52 de anul trecut, best buy-ul companiei în gama mid-range. Acesta pare să adopte același capac din plastic mat, cu un modul de cameră ieșit puțin în relief. Aici întâlnim patru decupaje pentru obiective, alături de un blitz. În comparație, Galaxy S22 și S22+ folosesc doar trei camere.

Pe partea din față, Samsung pare să aleagă o opțiune mai ieftină: un ecran cu decupaj în formă de picătură de apă pentru camera frontală, nu cu panel perforat. Ecranul are diagonală de 6,4”, deci intră în categoria telefoanelor de dimensiuni mari. Ne putem aștepta la un refresh rate ridicat, întrucât și A22-ul de anul trecut a venit cu un ecran de 90 Hz. Interesant este însă faptul că Samsung ar putea pregăti un senzor de amprentă în ecran, în locul celui integrat în butonul „power”.

Zvonurile afirmă că Galaxy A23 ar putea fi livrat cu o cameră foto de 50 megapixeli și o variantă cu conectivitate 5G, însă nu avem încă informații despre chipset-ul pe care Samsung l-ar putea folosi. Anunțul oficial este așteptat în această primăvară, cu o lansare în magazine în prima jumătate a anului.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult