Galaxy F, telefonul pliabil de la Samsung, apare în noi imagini „neoficiale”

06.02.2019
Galaxy F, telefonul pliabil de la Samsung, apare în noi imagini „neoficiale”

Samsung a „scăpat” pe internet un clip de promovare în care apărea şi un concept de smartphone pliabil, presupusul Galaxy F, însă acesta apărea doar pentru câteva secunde, iar calitatea clipului nu era tocmai cea mai bună. Folosind aceste imagini şi câteva planuri scăpate pe internet, LetsGoDigital, o publicaţie olandeză care a mai realizat modele 3D cu telefoane nelansate în trecut, ne prezintă primele imagini cu ceea ce ar putea fi Samsung Galaxy F, primul telefon pliabil al companiei. 

Faţă de modelul butucănos cu display-uri mici şi ramă pronunţată în jurul acestora, modelul realizat de LetsGoDigital pare să fie mult mai rafinat, apropiat de ceea ce ne-am aştepta să vedem în magazine de la un brand premium precum Samsung. Avem de a face cu două ecrane care acoperă complet suprafaţa dispozitivului atât la exterior, cât şi la interior, cât şi un corp relativ subţire.

Se pare că cele două părţi ale dispozitivului nu sunt simetrice din punct de vedere al grosmii. Toată electronica ar putea fi găzduită în partea de jos (placa de bază, baterie, conectori şi camera foto), în timp ce partea exterioară va găzdui doar ecranul mic şi jumătate din ecranul mai mare. Cele două părţi par a fi conectate printr-o balama.

Galerie foto

Acest model pare să nu ia în calcul însă bucla care se produce atunci când ecranul AMOLED este pliat, ceva ce am văzut deja pe dispozitivul Royole FlexPai. Există de asemenea posibilitatea ca Samsung să realizeze un artificiu de design care să „ascundă” acest spaţiu în interiorul telefonului, atunci când este pliat.

Răspunsurile la întrebările pe care le avem despre Galaxy F vor primi cu siguranţă răspuns pe 20 februarie, când Samsung va prezenta pentru prima dată forma finală a telefonului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult