Galaxy Fold 2, al doilea telefon Samsung cu ecran pliabil, ar putea fi un model clamshell în stilul RAZR

26.06.2019
Galaxy Fold 2, al doilea telefon Samsung cu ecran pliabil, ar putea fi un model clamshell în stilul RAZR

Încă nu am depăşit cu succes nici măcar lansarea primului reprezentant al seriei Galaxy Fold şi deja speculaţiile se îndreaptă către succesorul acestuia, descris într-un brevet recent acordat gigantului Samsung.

În timp ce primul model Galaxy Fold funcţionează asemenea unui carneţel de notiţe, cu ecranul pliat pe verticală şi orientat spre interiorul carcasei, succesorul Galaxy Fold 2 pare că va avea zona de pliere pe axa orizontală, apărând ca un smartphone convenţional cu ecran mai înalt atunci când este deschis. Brevetul prevede şi un ecran secundar pe spatele carcasei. Cu dimensiunea de aproximativ 1 inch, acesta ar putea afişa mesaje de notificare atunci când telefonul se află în modul pentru transport, scutind utilizatorii de inconvenientul deschiderii frecvente a ecranului principal.

Deşi este cam devreme pentru cifre exacte, Galaxy Fold 2 este aşteptat să ofere un ecran cu diagonală de aproximativ 6.7 inch în modul extins şi rată de aspect neconvenţională, carcasa telefonului fiind ceva mai îngustă decât am aştepta să întâlnim la această dimensiune de ecran.

Samsung Galaxy Fold

Mergând în direcţia opusă conceptului de smartphone convertibil în tabletă demonstrat cu actualul model Galaxy Fold, noul dispozitiv poate la fel de bine să completeze oferta Samsung de telefoane pliabile. Cu accent pe latura de portabilitate şi eleganţă, Galaxy Fold 2 ar putea să fie promovat ca un smartphone compact, elegant şi uşor de strecurat în buzunare înguste.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult