Galaxy Fold este disponibil în România. Cât costă în lei şi de unde îl poţi cumpăra

06.12.2019
Galaxy Fold este disponibil în România. Cât costă în lei şi de unde îl poţi cumpăra

Samsung a lansat astăzi Galaxy Fold în România. Evenimentul de lansare a avut loc în noul magazin Samsung Experience Store din mall-ul AFI Cotroceni, care a fost inaugurat tot astăzi şi unde telefonul este şi disponibil pentru a fi încercat de către clienţi în premieră. Tot începând de astăzi, 6 decembrie, telefonul este disponibil pentru cumpărare şi în alte magazine de specialitate din România, inclusiv la operatori.

„Suntem entuziasmaţi că acest nou smartphone, care defineşte o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum şi pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovaţiei mobile, lansând primul său telefon pliabil şi aducând specificaţii de top pe un device premium, care depăşeşte limitările unui smartphone tradiţional”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

 

 

Galaxy Fold – o lansare întârziată

Galaxy Fold a fost anunţat în urmă cu mai bine de jumătate de an la Londra, alături de seria Galaxy S10. Iniţial, acest model trebuia să ajungă în magazine în luna aprilie, însă problemele de design care au fost depistate de către jurnalişti şi vloggeri în perioada de review au convins compania să amâne lansarea până în toamnă. În SUA şi Coreea de Sud, telefonul a ajuns în magazine în septembrie, iar acum se găseşte şi în magazinele din România în mod oficial.

Lansarea oficială este importantă, întrucât telefoanele beneficiază de suport software şi tehnic complet. Având în vedere că display-ul pliabil de pe Galaxy Fold este în continuare mai fragil decât unul obişnuit, garanţia premium şi reparaţiile la preţ redus pe baza acesteia în caz de accident sunt importante.

Galerie foto

Galaxy Fold – experienţă de cumpărare premium 

Cei care vor dori să cumpere telefonul, vor trebui să îşi facă o programare pentru a primi un tur al dispozitivului din partea unui reprezentant Samsung. Acesta le va prezenta funcţiile speciale şi îi va învăţa bunele practici în utilizare. De altfel, telefonul vine cu mai multe avertismente, care spun să nu apeşi prea tare pe display, să nu îl bagi în buzunar cu alte obiecte şi să nu îl expui la apă şi praf.

Galaxy Fold – cât costă şi de unde îl poţi cumpăra în România

Samsung Galaxy Fold este acum disponibil în Samsung Experience Store, la operatorii Orange şi Vodafone şi în magazinele Altex şi eMAG. Preţul oficial pentru România este de 9.499 lei.

Şi noi testăm Galaxy Fold în următoarele câteva zile şi vom reveni cu un review complet al telefonului săptămâna viitoare. Puteţi urmări prezentarea noastră de ieri, folosind acest Link.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult