Galaxy M33 5G apare în catalogul Geekbench, confirmând principalele specificații

28.12.2021
Galaxy M33 5G apare în catalogul Geekbench, confirmând principalele specificații

Pregătit ca o alternativă mai ieftină pentru viitorul mid-range A53, Galaxy M33 5G va debuta oficial în perioada ianuarie-februarie 2022.

Listat deja în arhiva cu rezultate Geekbench, noul smarthone apare cu chipsetul Exynos 1200 și un acumulator foarte generos, de 6000 mAh.

Continuând cu efortul de consolidare a ofertei de telefoane, Samsung va lansa cel mai probabil Galaxy M33 doar în versiune 5G, folosind autonomia mărită a bateriei pentru a justifica prețul ușor crescut. Înlocuitor pentru modelul Galaxy A32 5G lansat în luna ianuarie 2022, noul M33 este așteptat în versiunile de culoare, albastru-deschis, alb și negru, respectiv portocaliu, cea din urmă înlocuind opțiunea violet disponibilă cu actuala generație Galaxy A.

Cert este că la doar 690 puncte în testul single-core și 1846 puncte în cel multi-core, Galaxy M33 se înscrie sub nivelul de performanță a actualului model mid-range, Galaxy A52s.

Galaxy M33 5G Geekbench

Interesant este că și alternativa ceva mai premium, Galaxy A53, este descrisă în unele zvonuri cu același chipset Exynos 1200, Samsung diferențiind cele două modele prin capacitatea acumulatorului (mai mare la M33) și dotările oferite (mai bune la A53).

Identificat cu numele de model EB-BM336ABN, Galaxy M33  dispune de 6GB memorie RAM și rulează versiunea Android 12.

Din păcate, pentru lista completă cu specificații va trebui să așteptăm mai noi dezvăluiri, zvonurile circulate până acum fiind cam „subțiri” și mai degrabă contradictorii în unele privințe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult