Galaxy M53 ar putea fi un A53 cu baterie mare și ceva dotări de A73

31.03.2022
Galaxy M53 ar putea fi un A53 cu baterie mare și ceva dotări de A73

Lansat în urmă cu doar o săptămână, Galaxy A53 5G pare că va avea o continuare și mai interesantă, alternativa Galaxy M53 sosind (mai întâi în India) cu un acumulator mai mare și ceva dotări împrumutate de la modelul imediat următor, Galaxy A73.

Disponibil și în versiune mai puțin costisitoare, Galaxy M33 5G, noul M53 pare că este mai mult decât o versiune ceva mai urâtă, dar cu acumulator mai mare, a modelului echivalent Galaxy A. Dezvăluit pe calea zvonurilor, Galaxy M53 ar urma să fie lansat inițial pentru piața din India, urmând să ajungă în cele din urmă și în piețele de desfacere occidentale, cum este și cea europeană.

Potrivit listei neoficiale cu specificații, Galaxy M53 5G vine cu ecran Super AMOLED de 6.7 inch , cu perforație în dreptul camerei frontale de 32MP, rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz. La partea din spate, ar urma să găsim o cameră principală de 108MP, care livrează poze la rezoluție 12MP folosind procedeul de binning în regim 9:1.

Configurația de bază ar urma să fie bazată pe chipsetul MediaTek Dimensity 900, ajutat cu 6GB sau 8GB memorie RAM, alături de cel puțin 128GB stocare internă expandabilă. Lista dotărilor este completată cu cititor de amprentă montat pe rama laterală, suport 5G, conectivitate Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 și acumulator de 5000mAh, cu suport pentru încărcare rapidă la 25W. Oferta ar urma să fie completată cu interfața One UI 4.1, suprapusă peste sistemul Android 12.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult