Galaxy Note 10 ar putea avea şi o versiune Pro

14.05.2019
Galaxy Note 10 ar putea avea şi o versiune Pro

În timp ce seria Galaxy S a avut de fiecare dată cel puţin două versiuni, Samsung a lăsat cumpărătorilor o singură opţiune pentru modelul Galaxy Note, în idea că acesta este deja suficient de premium chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori.

Dacă zvonurile circulate din surse apropiate companiei sud-coreene se adeveresc, cumpărătorii modelului Note 10 vor avea de ales mai mult decât capacitatea memoriei instalate, Samsung livrând şi un model Note 10 Pro cu dotări tehnice superioare.

Ceva mai scump decât modelul standard, Galaxy Note 10 Pro ar putea avea o configuraţie quad-camera şi conectivitate 5G, implementată cu ajutorul perechii formate din chipsetul Snapdragon 855 şi modemul X50, ambele furnizate de Qualcomm.

Comparat modelului Galaxy Note 9 lansat anul trecut, succesorul Note 10 pare că va avea un ecran şi mai înalt (rată de aspect 19:9, versus 18.5:9 la modelul anterior). Probabil, înălţimea carcasei nu va creşte şi ea, inginerii Samsung îngustând doar rama lăsată deasupra şi dedesubtul ecranului.

Ecranul ar putea fi puţin mai mare decât în cazul luni S10+. Samsung ar putea folosi un panou similar cu cel de pe S10 5G, cu diagonală de 6,7”. Din păcate, soluţia tehnică aleasă pentru acomodarea camerei foto şi senzorii aflaţi la partea din faţă a telefonului pare să fie aplicarea unei perforaţii pe suprafaţa activă a ecranului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult