Galaxy Note 4 – detalii despre camera foto

Galaxy Note 4 - detalii despre camera foto

După ce am aflat despre Galaxy Note 4 că va primi ecran QHD de 5.7”, capabil să redea imagini de aproape două ori mai clare decât actualul model Note 3, bursa zvonurilor a scos la iveală şi câteva detalii despre camera foto, cum ar fi echiparea sa cu funcţie de stabilizare optică.

Deşi oferit într-o carcasă mai subţire decât cea a modelului actual, Galaxy Note 4 va dispune de o cameră foto cu performanţe de top, având senzor optic cu rezoluţie 12MP şi sistem de stabilizare optică menit să asiste obţinerea de poze sub lumină redusă. Deasupra ecranului ar urma să găsim o cameră secundară cu rezoluţie 3.7MP, utilă pentru poze selfie şi apeluri video. Potrivit unor speculaţii, modulul pentru camera foto principală ar urma să fie produs de Samsung la fabrica din Tianjin, în volum lunar de 1 – 3 milioane unităţi.

Dezvăluirea contrazice însă alte zvonuri mai vechi, care anunţau folosirea unui senzor de 20MP cu tehnologie ISOCELL. În plus, un presupus exemplar Note 4 aflat la stadiu de prototip şi-a făcut apariţia în arhiva cu rezultate AnTuTu, lista specificaţiilor raportate menţionând o cameră foto de 16MP.

Samsung Galaxy Note 3

Există indicii cum că Samsung ar pregăti dezvăluirea modelului Galaxy Note 4 la expoziţia IFA Berlin din această toamnă, programată să înceapă în data de 25 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult