Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus, surprinse în noi imagini neoficiale

Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus, surprinse în noi imagini neoficiale

Potrivit informaţiilor circulate din surse apropiate companiei sud-coreene, Samsung face ultimele pregătiri pentru dezvăluirea unui nou phablet cu dotări de top, evenimentul urmând să aibă loc în cursul lunii august. Alături de Galaxy Note 5, Samsung ar putea dezvălui şi o versiune supradimensionată a telefonului Galaxy S6 Edge.

Surprins într-o serie de imagini nu tocmai clare, Galaxy S6 Edge Plus se prezintă cu un design asemănător modelului deja lansat, diferit doar prin folosirea unui ecran mai mare.

Fără prea multă inovaţie la partea de design, Galaxy Note 5 se aseamănă cu origijnalul Galaxy S6, afişând suprafeţe din sticlă şi metal, respectiv aceleaşi linii pentru antenă dispuse pe spatele carcasei. Singura diferenţă notabilă este dată de colţurile mai puţin rotunjite, restrânse pentru a face loc ecranului cu diagonală 5,67˝.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Galaxy Note 5 dispune de un procesor şi mai rapid decât modelul S6, ajutat cu 4GB memorie RAM şi un acumulator de capacitate mărită.

Din păcate imaginile furnizate nu confirmă (dar nici nu infirmă) zvonurile cum că Samsung ar fi renunţat la includerea unui slot microSD şi acumulator detaşabil pentru modelul Note 5. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult