Galaxy Note 7 ar putea fi primul smartphone din serie prevăzut cu funcţie de scanare a irisului

08.06.2016
Galaxy Note 7 ar putea fi primul smartphone din serie prevăzut cu funcţie de scanare a irisului

După ce am aflat că Samsung va sări peste un număr de generaţie, lansând următorul smartphone din seria Galaxy Note direct cu numărul 7, bursa zvonurilor scoate la iveală noi detalii interesante vizând pachetul de dotări prin care acesta se va deosebi de seria Galaxy S7.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Galaxy Note 7 va dispune de un ecran Super AMOLED de 5.8” cu rezoluţie QHD, având ambele margini curbate, după exemplul seriei Galaxy S7 edge. La interiorul carcasei protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, Note 7 va găzdui o versiune cu frecvenţe mărite a chipsetului întâlnit la seria Galaxy S7, numit Snapdragon 823. Lista dotărilor este completată cu o cantitate generoasă de 6GB memorie RAM, 64GB sau 128 GB memorie internă şi slot microSD, respectiv o cameră foto de 12MP.

Însă potrivit descrierii ataşate unui pachet de actualizare disponibil prin programul Samsung Galaxy Beta, presupus a fi destinat următorului model Galaxy Note, Samsung va echipa noul smartphone şi cu funcţie de scanare a irisului. Zvonurile sunt susţinute şi cu indicii privind importul în India a unor senzori pentru scanarea irisului, livraţi de partenerii Samsung din Coreea de Sud. Mostrele livrate ar putea servi la testarea şi calibrarea driverelor software pentru diferenţe de fizionomie ce pot apărea la populaţia din diferite regiuni ale lumii.

Dacă nu apar alte întârzieri, Samsung ar putea dezvălui noua serie Galaxy Note 7 în cadrul expoziţiei IFA 2016, organizată la începutul lunii septembrie la Berlin.

Galaxy Note 6 Lite ar putea oferi performanţele unui Galaxy S7 şi ecran 1080p la un preţ bun

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video