Galaxy Note 7 – lista comenzilor suportate cu accesoriul S Pen

01.08.2016
Galaxy Note 7 - lista comenzilor suportate cu accesoriul S Pen

Prezentat cu lux de amănunte la partea de hardware şi design, Galaxy Note 7 rămâne însă un mister în privinţa modificărilor aduse la partea de software, care ar trebui să facă diferenţa faţă de produsele competitoare.

Principala dotare oferită în plus faţă de modelul Galaxy S7 deja lansat, accesoriul S Pen este pus în valoare cu ajutorul unor aplicaţii special concepute şi setul de comenzi implementate prin software. Dacă pentru lista de aplicaţii exclusive, rezervate de Samsung seriei de telefoane Galaxy Note 7 mai avem de aşteptat, o serie de capturi surprinzând meniul Air Command ne dezvăluie funcţiile disponibile pentru acesta:

  • Create note – pentru notiţe rapide
  • Smart select – permite selectarea unor porţiuni de ecran pentru captură selectivă a conţinutului afişat
  • Screen write – poţi lăsa notiţe scriind firect pe ecranul delefonului folosind accesoriul S Pen
  • Translate – traduce în timp real orice cuvânt sau fragment text selectat cu accesoriul S Pen
  • Magnify – măreşte porţiunea de ecran selectată pentru vizibilitate mai bună
  • Glance – permite vizualizarea rapidă a ecranului unei aplicaţii, atunci când poziţionăm accesoriul S Pen deasupra miniaturi afişată în lista de aplicaţii recente.

Specific telefoanelor din seria Galaxy Note, meniul Air Command este afişat la extragerea accesoriul S Pen din compartimentul pentru transport special prevăzut pe corpul carcasei, sau la atingerea simbolului stylus afişat pe ecran.  Acesta oferă acces rapid la unele aplicaţii şi acţiuni care pun în valoare accesoriul S Pen.

Galaxy Note7 surprins într-un clip video

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult