Galaxy Note 8 apare într-o fotografie oficială Samsung

14.07.2017
Galaxy Note 8 apare într-o fotografie oficială Samsung

Galaxy Note 8 este o certitudine în acest moment, mai multe surse oferind informaţii neoficiale despre următorul smartphone de top de la Samsung. Se pare că nici compania nu încearcă să îl ascundă foarte mult, întrucât o imagine publicată pe contul de Twitter dedicat procesoarelor Exynos proprietare pare să fi dezvăluit designul noului telefon, care este aliniat la ce am aflat săptămânile trecute din diverse leak-uri.

Designul lui Galaxy Note 8, dacă se dovedeşte a fi telefonul din imagine, pare să fie mai puţin rotunjit la margini decât Galaxy S8, cu un ecran care beneficiază de colţuri mai puţin rotunjite şi o construcţie în rest similară cu cea a flagship-ului din primăvară. Liniile de design sunt foarte apropiate cu cele ale lui Galaxy Note7, adaptate la noul Infinity Display. Conform zvonurilor, ecranul este puţin mai mare decât în cazul lui Galaxy S8+, măsurând în diagonală 6,3” faţă de 6,2”.

Acelaşi tweet prezintă însă şi un detaliu despre hardware-ul intern pe care Galaxy Note 8 l-ar putea avea. Este vorba despre chipset-ul Exynos 8895, pe care l-am întâlnit prima dată la lansarea lui Galaxy S8. Acesta este egal sau chiar mai puternic în anumite situaţii faţă de Snapdragon 835 de la Qualcomm, care se regăseşte în Galaxy S8 în Statele Unite şi în alte modele de top de pe piaţă.

Un anunţ legat de Galaxy Note 8 este aşteptat în ultima parte a lunii august, însă Samsung nu a confirmat încă un eveniment de lansare pentru acesta. Cu siguranţă vom afla mai multe despre acest dispozitiv în lunile următoare. Dacă istoria leak-urilor de până acum se repetă vom vedea fotografii neoficiale cu telefonul foarte curând.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult