Galaxy Note 8. Preţurile la care operatorii telecom din România oferă phablet-ul Samsung

24.08.2017
Galaxy Note 8. Preţurile la care operatorii telecom din România oferă phablet-ul Samsung

Galaxy Note 8 a intrat deja în ofertele operatorilor telecom din România. Orange, Vodafone şi Telekom au anunţat că primesc precomenzi pentru terminal.

Samsung a anunţat că utilizatorii din România care fac precomandă pentru noul Galaxy Note 8 la partenerii săi vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX.

Orange România, liderul pieţei de telefonie mobilă, oferă Galaxy Note 8 la liber la preţul de 969 de euro. Împreună cu abonamentul Orange Me 43, terminalul poate fi achiziţionat la preţul de 595 de euro. Compania are şi un concurs. Cei care fac o precomandă online pot cîţtiga 100 GB bonus la abonamentul pe 24 de luni.

Vodafone România a anunţat că Samsung Galaxy Note 8 poate fi precomandat până pe data de 14 septembrie inclusiv, în magazinele companiei din toată ţara, în magazinele partenerilor şi online pe Vodafone.ro. Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziţionat la un preţ de la 259 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 89.

Telekom România a dechis de asemenea precomenzile pentru Galaxy Note 8. Livrările către clienţi vor începe pe 15 septembrie.  Compania oferă noul phablet Samsung la preţul de 2.899 lei cu abonamentul Mobil 25.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult