Galaxy Note Edge dezvăluit într-o imagine neoficială

Galaxy Note Edge dezvăluit într-o imagine neoficială

Toată atenţia pentru evenimentul Unpacked de la IFA Berlin a fost îndreptată către Samsung Galaxy Note 4, însă o nouă imagine scăpată pe internet sugerează debutul a două dispozitive din gama Note. Este vorba despre Galaxy Note Edge, un telefon cu display curbat, inspirat de unul dintre conceptele prezentate de Samsung la CES 2013.

Compania coreană nu a ascuns faptul că evenimentul Unpacked de astăzi va include dezvăluirea următorului membru al familiei Note, însă toată lumea se aştepta să vadă doar Note 4. Note Edge trebuia să fie surpriza neaşteptată, păstrată secret până foarte aproape de startul evenimentului.

Telefonul Note Edge pare să fie o variaţie a lui Note 4, oferind dimensiuni similare şi design foarte asemănător. Marea diferenţă este display-ul, bazat pe un panou curbat, care se întinde şi pe lateralele dispozitivului. Aici par a fi afişate notificările şi informaţiile relevante precum ora şi data. Dacă noul phablet va respecta planul conceptului prezentat anul trecut, este posibil ca zona laterală a acestuia să rămână în permanenţă pornită, pentru a avea acces la informaţiile afişate.

Imaginea sugerează că display-ul este curbat doar într-o parte, însă informaţiile scăpate pe internet săptămânile trecute sugerau un dispozitiv cu display care se întinde pe trei laturi ale telefonului. Din păcate informaţiile noi nu vin la pachet şi cu specificaţii hardware pentru Galaxy Note Edge, dar sunt şanse foarte mari ca cele două telefoane să ofere performanţe similare.

Numele dispozitivului a apărut în trecut în documente de înregistrare a mărcii, iar acest gen de display a fost dezvăluit atât la CES 2013, cât şi în diverse documente pentru înregistrarea de patente. Evenimentul Samsung este iminent, aşa că aşeptăm cu nerăbdare detaliile despre noile dispozitive Note.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult