Galaxy Note Fan Edition este construit cu acelaşi hardware din Note7, dar cu un acumulator mai mic

14.07.2017
Galaxy Note Fan Edition este construit cu acelaşi hardware din Note7, dar cu un acumulator mai mic

Galaxy Note Fan Edition s-a lansat la sfârşitul săptămânii trecute în Coreea de Sud şi în ciuda numelui schimbat, acest dispozitiv pare să fie un simplu Galaxy Note7 fără bateria „buclucaşă” care a dus la retragerea telefonului de pe piaţă. Conform iFixit, care au dezmembrat noul telefon complet, exact asta este noul model, un Note7 cu toate componentele identice, în afară de acumulator, care oferă capacitate mai mică şi este produs anul acesta.

Toate componentele interne, de la placa de bază, la cameră, display şi orice altceva sunt identice cu cele din Note7, singura diferenţă evidentă fiind acumulatorul de 3.200 mAh, considerabil mai mic decât cel de 3.500 mAh folosit anul trecut. Acesta este şi puţin mai mic fizic, eliminând posibilitatea de a se expanda şi exploda în situaţii normale de utilizare.

În ciuda faptului că zvonurile sugerau că Note Fan Edition ar putea fi livrat cu hardware actualizat, adevărul este că vorbim despre acelaşi chipset Exynos 8890 cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare pe format UFS 2.0.

iFixit a acordat noului Note Fan Edition nota 4 din 10 la capitolul „reparaţii”, aceeaşi notă pe care a acordat-o anul trecut şi lui Note7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video