Galaxy Note10 Pro – principalele specificaţii şi capacitatea acumulatorului

11.06.2019
Galaxy Note10 Pro - principalele specificaţii şi capacitatea acumulatorului

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Samsung va lansa noua serie Galaxy Note10 în perioada lunii august, timp suficient pentru ca noi imagini şi informaţii despre dotările acestora să iasă la lumină.

Primul detaliu picant este decizia Samsung de a lansa şi o versiune Pro a modelului Note10, viitorii cumpărători având de ales între un flaship Note10 cu dotări standard şi varianta Note10 Pro şi mai bine dotată, oferită la un preţ mai degrabă exclusivist. Cu nume de model SM-N970 şi SM-N971, cele două vor fi diferenţiate prin aspecte esenţiale cum ar fi capacitatea acumulatorului şi prezenţa/absenţa conectivităţii 5G.

Astfel, Galaxy Note10 (SM-N970) oferă ecran Dynamic AMOLED de 6.4”, 128GB capacitate de stocare pentru modelul de bază, conectivitate 4G şi un acumulator de 4170 mAh.

Galaxy Note10 Pro (SM-N971) oferă ecran Dynamic AMOLED de 6.8”, un minim de 256GB capacitate de stocare (până la 1TB disponibil), conectivitate 5G şi acelaşi acumulator de 4170 mAh.

Dacă informaţiile sunt corecte, cumpărătorii vor avea de ales între un Note 10 cu autonomie ceva mai bună a baterie şi modelul Note10 Pro cu dotări de top.

Ambele modele ar urma să primească un adaptor AC cu putere de 25W în pachetul cu accesorii, nu 45W cum descriu zvonuri anterioare. Asta însemnă că încărcarea acumulatorului inclus cu telefoanele Note10 va dura aproximativ două ore.

În funcţie de regiune, Note10 Pro ar putea fi livrat cu chipset Snapdragon 855 sau Exynos 9825. Pe lista dotărilor ar mai putea intra un sistem triple-camera cu lentile grupate pe verticală, posibil şi un al patrulea modul optic. Ecranul păstrează senzorul de amprente integrat şi perforaţia pentru lentila camerei frontale, poziţionată de această dată centru-sus.

Note10 Pro pare să fie primul flagship Samsung fără ieşire dedicată pentru căşti, înlocuit cu un adaptor pentru portul USB-C.

Samsung ar putea anunţa noua serie Galaxy Note10 în data de 10 august.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult