Primele teste de performanţă cu Galaxy Note10 şi Galaxy A90 au apărut în arhiva cu rezultate GeekBench

04.06.2019
Primele teste de performanţă cu Galaxy Note10 şi Galaxy A90 au apărut în arhiva cu rezultate GeekBench

Pregătite pentru lansare în luna august, Galaxy Note10 şi Galaxy A90 au ajuns deja pe mâna câtorva norocoşi, care le-au testat performanţele folosind unul dintre cele mai populare benchmark-uri pentru dispozitive mobile.

La fel ca multe aplicaţii de acest tip, GeekBench încarcă automat pe un server public rezultatul fiecărui test rulat, dispozitivele mai puţin comune sau foarte noi ieşind imediat în evidenţă.

Identificat după numele de model SM-N976B şi SM-N976V, Galaxy Note 10 apare în variantele cu 12GB şi chipset Snapdragon 855, respectiv 8GB memorie RAM şi chipset Exynos 9825, ambele realizate folosind procesul de fabricaţie pe 7nm.

Cu nume de model SM-A950, Galaxy A90 este un smartphone cu performanţe respectabile, chiar dacă nu la fel de mar ca vârful de gamă Note10.

Adresat cumpărătorilor cu buget mediu, Samsung Galaxy A90 este motorizat de chipsetul Snapdragon 675 şi vine echipat cu 6GB memorie RAM.

Totuşi, judecând după faptul că frăţiorul mai ieftin Galaxy A80 apare deja echipat cu un chipset din seria Snapdragon 730, este puţin probabil ca modelul imediat următor să primească un chipset din seria 6xxx. Astfel, este posibil ca dispozitivul testat să fie un prototip timpuriu, sau pur şi simplu cineva a falsificat numele de model scanat la rularea aplicaţiei GeekBench.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult