Galaxy Note7: Injustice Edition apare în fotografii neoficiale. Vine cu 6 GB memorie RAM

22.08.2016
Galaxy Note7: Injustice Edition apare în fotografii neoficiale. Vine cu 6 GB memorie RAM

Parteneriatul dintre Samsung şi Warner Bros. urmează să se extindă la mai multe modele de smartphone-uri. După lansarea versiunii „Injustice Edition” a lui Samsung Galaxy S7 Edge în urmă cu câteva luni, au apărut şi noi fotografii cu o ediţie similară a noului Galaxy Note7, care abia a ajuns în magazine. Aceasta va fi decorată în culori exclusive şi va veni cu o temă specială pentru interfaţa TouchWiz.

Galaxy Note7 „Injustice Edition” a fost surprins în imagini pe Weibo, reţeaua de socializare din China. Telefonul va fi decorat cu sticlă Gorilla Glass 5 de culoare neagră pe ambele părţi, spatele înlocuind logo-ul Samsung cu sigla lui Batman în culoare aurie. De asemenea, butonul de home este înconjurat de o linie aurie, iar meniurile şi pictogramele sunt decorate în aceleaşi două culori.

Desigur, este mai important ce se găseşte în interiorul carcasei decât la suprafaţă. Conform leak-ului, modelul Injustice Edition al lui Galaxy Note7 este echipat cu Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare. Vorbim astfel despre varianta specială a telefonului, care este disponibilă doar în China în acest moment. În cazul în care modelul cu branding Injustice/Batman ajunge pe piaţa internaţională, aceasta ar putea fi singura metodă oficială de a intra în posesia unui Note7 cu 6 GB RAM.

În cazul în care vă întrebaţi de ce a fost ales numele „Injustice Edition”, este vorba despre o campanie de promovare a jocului Injustice: Gods Among Us, realizat de Warner Bros., în care super-eroii şi răufăcătorii din universul DC Comics participă la lupte în stilul jocurilor de bătăi precum Mortal Kombat şi Street Fighter. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult