Galaxy Note7: Injustice Edition apare în fotografii neoficiale. Vine cu 6 GB memorie RAM

Autor: Cătălin Niţu 22.08.2016
Galaxy Note7: Injustice Edition apare în fotografii neoficiale. Vine cu 6 GB memorie RAM

Parteneriatul dintre Samsung şi Warner Bros. urmează să se extindă la mai multe modele de smartphone-uri. După lansarea versiunii „Injustice Edition” a lui Samsung Galaxy S7 Edge în urmă cu câteva luni, au apărut şi noi fotografii cu o ediţie similară a noului Galaxy Note7, care abia a ajuns în magazine. Aceasta va fi decorată în culori exclusive şi va veni cu o temă specială pentru interfaţa TouchWiz.

Galaxy Note7 „Injustice Edition” a fost surprins în imagini pe Weibo, reţeaua de socializare din China. Telefonul va fi decorat cu sticlă Gorilla Glass 5 de culoare neagră pe ambele părţi, spatele înlocuind logo-ul Samsung cu sigla lui Batman în culoare aurie. De asemenea, butonul de home este înconjurat de o linie aurie, iar meniurile şi pictogramele sunt decorate în aceleaşi două culori.

Desigur, este mai important ce se găseşte în interiorul carcasei decât la suprafaţă. Conform leak-ului, modelul Injustice Edition al lui Galaxy Note7 este echipat cu Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare. Vorbim astfel despre varianta specială a telefonului, care este disponibilă doar în China în acest moment. În cazul în care modelul cu branding Injustice/Batman ajunge pe piaţa internaţională, aceasta ar putea fi singura metodă oficială de a intra în posesia unui Note7 cu 6 GB RAM.

În cazul în care vă întrebaţi de ce a fost ales numele „Injustice Edition”, este vorba despre o campanie de promovare a jocului Injustice: Gods Among Us, realizat de Warner Bros., în care super-eroii şi răufăcătorii din universul DC Comics participă la lupte în stilul jocurilor de bătăi precum Mortal Kombat şi Street Fighter.