Galaxy Note9, reclamat pentru probleme cu funcţionarea camerei foto

22.11.2018
Galaxy Note9, reclamat pentru probleme cu funcţionarea camerei foto

Încă de la lansare, un mic număr de utilizatori Galaxy Note9 au reclamat probleme cu folosirea camerei foto, cum ar fi răspunsul întârziat la comenzi în timp este folosită funcţia de filmare, mergând până la blocarea aplicaţiei.

Ceva mai răspândită decât se credea, problema se manifestă la ediţia cu chipset Snapdragon a lui Galaxy Note 9, comercializată în Statele Unite, Coreea de Sud şi alte câteva regiuni, în timp ce varianta Exynos a dispozitivului pare să fie neafectată.

O soluţie temporară pentru cei care întâlnesc frecvent mesajul de eroare Camera Failed poate fi golirea partiţiei de cache, folosind setarea disponibilă după ce pornim telefonul în Recovery Mode (combinaţie de taste Volume Up + Bixby + Power). Remediul este cel puţin incomod pentru utilizatorii neiniţiaţi şi nu garantează buna funcţionare a camerei foto pe termen lung.

Din fericire, tehnicienii Samsung anunţă că au identificat sursa problemei, remediul urmând să fie inclus într-o actualizare de firmware. Confirmarea vine din partea unuia dintre moderatorii forumului Samsung US, care însă nu a putut da un termen de lansare precis pentru noile patch-uri

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video