Galaxy S III şi Galaxy Note II – recorduri de vânzări pentru Samsung

05.11.2012
Galaxy S III şi Galaxy Note II - recorduri de vânzări pentru Samsung

La sfârşitul săptămânii trecute, Samsung a anunţat două performanţe comerciale impresionante pentru cele mai importante terminale ale sale, Galaxy S III şi Galaxy Note II.

Primul dintre acestea, lansat la începutul lunii iunie, a ajuns la frumoasa cifră de 30 de milioane de exemplare vândute. Modelul de vârf anterior, Samsung Galaxy S II, a atins şi el această frumoasă cifră, însă noul Galaxy S III a făcut-o mult mai repede, în doar 5 luni, faţă de cele 14 necesitate în cazul la fel de gloriosului părinte.

Dacă evoluţia rapidă a lui Galaxy S III era aşteptată, performanţa noului Galaxy Note II este o adevărată surpriză. Atunci când Samsung a anunţat vânzarea a cinci milioane de unităţi pentru modelul Galaxy Note în decurs de cinci luni, mulţi au fost uimiţi de succesul neaşteptat al unui terminal atât de mare. Însă noul Galaxy Note II a reuşit să depăşească cu mult viteza acestuia, terminalul vânzându-se în 3 milioane de exemplare în doar 37 de zile.

Aceste cifre confirmă datele de acum câteva zile, conform căruia Android rulează pe 3 din 4 smartphone-uri vândute în trimestrul trei al acestui an.

Galaxy S III şi Galaxy Note II

Urmărește Go4IT.ro pe Google News