Galaxy S11, pregătit cu trei dimensiuni de ecran, mult mai mari decât la seria S10

12.11.2019
Galaxy S11, pregătit cu trei dimensiuni de ecran, mult mai mari decât la seria S10

Potrivit informaţiilor obţinute din surse de încredere, seria Galaxy S11 va urca diagonala ecranului cu încă o treaptă, cel mai „compact” model din serie având deja diagonala modelul S10 Plus de anul acesta.

Astfel, cele trei variante Galaxy S11e, Galaxy S11 şi Galaxy S11 Plus vor avea ecrane cu diagonală de 6.4 inch, 6.7 inch şi 6.9 inch.

Cele două modele mai mici, Galaxy S11e şi Galaxy S11 vor putea fi găsite atât în versiune LTE şi 5G, cumpărătorii decizând pe baza bugetului disponibil de care model au mai multă nevoie. În schimb, varianta Galaxy S11 Plus va fi exclusiv 5G.

Toate cele 5 variante Galaxy S11 vor folosi ecrane de tip curbat, diferenţa de cost fiind prea mică pentru a mai recurge la acest compromis pentru seria de buget Galaxy S11e.

Potrivit speculaţiilor, decizia pentru creşterea diagonalei ecranului la toate versiunile Galaxy S11 are rolul de a micşora diferenţele faţă de seria Galaxy Note, lăsând posibilitatea ca Samsung să contopească cele două familii de produse în viitorul nu prea îndepărtat.

Cât despre calendarul de lansare, acesta pare să rămână fixat pentru a doua jumătate a lunii februarie 2020.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult