Galaxy S20 FE 5G, confirmat chiar de Samsung

17.09.2020
Galaxy S20 FE 5G, confirmat chiar de Samsung

Așteptat pentru lansarea oficială în data de 23 septembrie, Galaxy S20 FE 5G și-a făcut deja apariția pe site-ul Samsung, producătorul sud-coreean oferind atât imagini de prezentare, cât și o listă cu principalele specificații.

Preluate ca și capturi de ecran pe site-ul specializat în zvonuri legate de produsele Samsung, imaginile arată ceea ce ar trebui să fie pagina de precomandă Galaxy S20 FE 5G, completă cu imagini de prezentare, variantele de culoare, dotările camerei foto, configurația hardware și capacitatea bateriei.

Samsung Galaxy S20 FE 5G, confirmat cu chipsetul Snapdragon 865, ecran la 120Hz și acumulator de 4500 mAh

Galaxy S20 FE 5G vine echipat cu un ecran Super AMOLED Infinity-O de 6.5 inch, suportând rezoluție Full HD+ și 120 Hz pentru rata de împrospătarea a imaginii. Telefonul ar urma să fie livrat într-o carcasă cu certificare IP68, rezistentă la contactul cu apă și praf.

Samsung ar fi pregătit noul smartphone în șase versiuni de culoare, Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue și Cloud Gold.

Împreună cu chipsetul vârf-de-gamă furnizat de Qualcomm, telefonul oferă și 8GB memorie RAM, 128GB stocare internă și slot microSD, acceptând capacități de până la 1TB.

La partea din față, camera frontală aplicată prin perforarea ecranului este un model de 32MP optimizat pentru pozele tip portret. Spatele telefonului găzduiește un sistem triple-camera având ca element central două camere foto cu rezoluție 12MP, diferențiate prin tipul de lentile folosit – wide-angle și ultawide. Ce-a de-a treia cameră foto este un model de 8MP, cuplat cu lentile pre-configurate pentru a oferi zoom optic 3X. Printre funcțiile implementate cu ajutorul aplicației de captură avem Space Zooom 30x, Night Mode, Single Take, și Super Steady Mode.

Galaxy S20 FE 5G va rula versiunea Android 10, adaptată cu interfața One UI 2.0. Printre funcțiile exclusive livrate de Samsung se mai numără Quick Share, Samsung DeX Wireless și Wireless PowerShare. Acumulatorul de 4500mAh vine asistat cu funcție Super Fast Charging, permițând livrarea unei puteri de până la 25W prin cablul USB-C. Totuși, pentru a beneficia de viteza maximă de încărcare va trebui să achiziționezi unul dintre adaptoarele AC opționale, pachetul standard cu accesorii oferit de Samsung incluzând doar un model de 15W. Alternativ, poți comanda unul dintre noile adaptoare compatibile cu standardul wireless charging 2.0, obținând încărcare rapidă fără inconvenientul cablului USB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult