Samsung a anunțat un eveniment de lansare Unpacked pentru Galaxy S20 Fan Edition

14.09.2020
Samsung a anunțat un eveniment de lansare Unpacked pentru Galaxy S20 Fan Edition

Cam toate zvonurile despre dispozitivele Samsung din ultima perioadă par să fie confirmate unul câte unul. După Note20 și Galaxy Z Flold2, compania va ține încă un eveniment de prezentare Unpacked, în cadrul căruia este așteptat mult-zvonitul smartphone Galaxy S20 Fan Edition. Cel puțin asta sugerează numele evenimentului: „Galaxy Unpacked for Every Fan”. Din fericire, nu va trebui să așteptăm foarte mult, evenimentul fiind programat pentru săptămâna viitoare.

Galaxy S20 Fan Edition primește propriul eveniment de prezentare Unpacked

Noul eveniment Unpacked pentru S20 Fan Edition va avea loc miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 17:00 a României. Aici este așteptat anunțul oficial pentru Galaxy S20 Fan Edition, modelul care va păstra multe dintre avantajele dispozitivului original, dar care va face mici compromisuri la anumite capitole cheie, pentru a putea fi oferit la un preț mai mic.

De altfel, acest model ar putea fi o alegere mai atractivă atât față de modelul original S20, chiar și la reducere, cât și față de modelul de bază Galaxy Note20, lansat de curând. Motivul este faptul că se zvonește că varianta cu 5G va fi livrată cu un ecran FullHD+ la 120 Hz, față de cel la 60 de pe Note20, în timp ce chipset-ul, chiar și în Europa va fi Snapdragon 865. Modelul cu 4G ar putea fi livrat în schimb cu chipset Exynos 990, la un preț mai mic.

Compromisul principal pare să fie ecranul, care este complet plat și construcție de pe spate, care este din plastic. În rest, telefonul ar trebui să ofere cam toate avantajele seriei flagship de la Samsung, inclusiv rezistență la apă și praf și încărcare wireless.

Acesta nu este primul model Fan Edition de la Samsung

Numele Galaxy S20 Fan Edition este inspirat de modelul Galaxy Note Fan Edition, care a fost în urmă cu câțiva ani singura variantă de Galaxy Note7 care a fost oferită spre vânzare după retragerea modelului original de la vânzare. Acesta a fost dezvoltat folosind aceleași componente și aceeași carcasă, însă cu un acumulator semnificativ mai mic, pentru a elimina riscul de incendiu.

Totuși, acest dispozitiv pare să fie mai degrabă o variantă „Lite” a lui Galaxy S20, așa cum era și Galaxy S10 Lite la începutul acestui an. Totuși, având în vedere cum este folosit acest nume în cazul altor companii, clienții ar putea crede că Lite înseamnă „mai puțin capabil”, ceea ce nu ar fi adevărat în cazul lui S20 Fan Edition. Vom afla detaliile oficiale în curând.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult