Galaxy S20 FE ar avea probleme cu interfața touch

13.10.2020
Galaxy S20 FE ar avea probleme cu interfața touch

Creat ca o ediția mai ieftină și mai interesantă a vârfului de gamă Galaxy S20, modelul FE nu s-a ridicat chiar la nivelul așteptărilor, proaspeții proprietari expunând câteva „scurtături” folosite de Samsung pentru a livra noul flagship low-cost.

Livrat într-o carcasă mai ușoară decât modelul lansat în prima parte a acestui an, Galaxy S20 Fan Edition ridică unele semne de întrebare pe tema materialelor folosite și calitatea execuției în ansamblu, unii utilizatori reclamând chiar probleme cu funcționarea suprafeței touch a ecranului.

Galaxy S20 FE, un telefon cu probleme?

Aparent, neplăcerile considerate în primă fază drept incidente izolate sunt mult mai răspândite decât ar dori producătorul Samsung. Totuși, nimic nou, producătorul sud-coreean, fabricant de ecrane, fiind recunoscut deja pentru probleme pe partea de calitate a ecranului, manifestate inclusiv la telefoane vârf de gamă.

Însă de data aceasta, problemele pornesc de la senzorul touch, un număr de utilizatori Galaxy S20 Fan Edition reclamând simptome precum preluarea întârziată a comenzilor aplicate pe suprafața ecranului, recunoașterea eronată a unor interacțiuni touch inexistente și alte neplăceri. Problema este că problemele apărute nu par să aibă un tipar anume, simptomele descrise variind de la un utilizator la altul.

Fără soluții concrete, cumpărătorii care tocmai se informează în vederea achiziționării unui telefon Galaxy S20 FE rămân doar cu îndoieli, fapt ce riscă să compromită vânzările estimate de Samsung pentru această toamnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult