Galaxy S21 FE primește o nouă dată de lansare. Galaxy S22 întârzie

07.10.2021
Galaxy S21 FE primește o nouă dată de lansare. Galaxy S22 întârzie

Criza de semiconductoare pare că va afecta și lansarea Galaxy S22, Samsung lansând noul flagship mai târziu și cu mai puține stocuri în magazine. Singura veste, oarecum bună, ar fi că lansarea Galaxy S21 FE nu a fost anulată, ci doar amânată.

Potrivit celor mai noi zvonuri, conducerea Samsung ar fi ajuns la o decizia de a nu anula cu totul modelul S21 FE, deja aflat în producție. În schimb, lansarea mult întârziată ar urma să se aibă loc în luna ianuarie 2022, fără organizarea unui eveniment Unpacked. În mod suspect, producătorul sud-coreean ar urma să dea anunțul de lansare în mod „silențios”, cu un banal comunicat de presă. Având în vedere interesul foarte mare arătat de consumatori față de seriile Galaxy FE, decizia organizării unei lansări fără tam-tam pare de neînțeles, cel puțin până ajungem la detaliile mai puțin plăcute. Toate informațiile de până acum arată că producția Galaxy S21 FE merge greu, lipsa componentelor necesare ducând cel mai probabil la o lansare cu stocuri modeste în magazine. Altfel spus, cei care așteaptă cu nerăbdare următorul model FE ar face bine să urmărească îndeaproape apariția sa în ofertele magazinelor, iar dacă prețul cerut nu ridică prea multe semne de întrebare să-l cumpere înainte ca stocurile să se epuizeze.

Samsung Galaxy S21 FE

Fanii Samsung cu buget mai puțin strâmtorat au de așteptat cel puțin până în luna februarie pentru a comanda noul flagship Galaxy S22. Având în vedere importanța acestui model pentru Samsung, putem aștepta ca stocurile disponibile la momentul lansării să fie ceva mai apropiate de „normal”.

Una dintre variantele speculate este aceea în care Samsung va ține evenimentul Unpacked dedicat lansării Galaxy S22 chiar înainte de startul expoziției MWC 2022, programat pentru ziua de 28 februarie. Mai departe, noile telefoane sunt expuse la standul Samsung din cadrul expoziției, urmând ca livrările să înceapă, eventual, luna următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult