Galaxy S21 vs iPhone 12 Pro (comparație video)

14.12.2020
Galaxy S21 vs iPhone 12 Pro (comparație video)

Galaxy S21 este ca și confirmat pentru lansare la jumătatea lunii ianuarie, Samsung grăbind debutul noul flagship în speranța de a „mușca” cât mai mult din vânzările iPhone 12 Pro.

Cu doar o lună rămasă până debutul oficial, faptul că Galaxy S21 există deja în versiuni prototip funcționale nu este chiar o surpriză, la fel și inabilitatea Samsung de a ține sub control scurgerile de informații din rândul partenerilor care produc, sau au acces la versiuni pre-producție ale dispozitivelor nelansate. Esențiale în procesul de testare și validare hardware-software, telefoanele prototip vin însă cu anumite limitări, lăsate tocmai pentru a preîntâmpina scurgerile de informații.

Așa se face că exemplarul Galaxy S21+ vine într-o carcasă din plastic foarte slab finisată, contrastând puternic cu suprafețele din sticlă și metal afișate de un exemplar iPhone 12 Pro în versiune retail. Totuși, ne putem forma câteva impresii despre trăsăturile generale de design și dimensiunile fizice.

Chiar și la stadiul de prototip, Galaxy S21 arată foarte bine atunci când este privit din față, ecranul decupat după conturul carcasei și încadrat cu o ramă foarte îngustă captând toată atenția. Secvențele filmate nu permit evaluarea concludentă a calității imaginii, însă confirmă perforația vizibilă aplicată pentru acomodarea camerei frontale. Deși este promisă pe dispozitivele altor producători, tehnologia under-screen camera nu se regăsește la Galaxy S21.

Deși unul dintre clipuri surprinde și teste de performanță, rezultatele obținute cu telefoane aflate la stadiul de prototip de regulă nu sunt reprezentative pentru produsul retail și nu ar trebui luate prea mult în serios.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult