Galaxy S22 ar putea fi primul flagship Samsung de generație nouă, echipat cu funcție ultra-rapidă de încărcare

21.07.2021
Galaxy S22 ar putea fi primul flagship Samsung de generație nouă, echipat cu funcție ultra-rapidă de încărcare

Cu săptămâni rămase până la următoare serie de telefoane Samsung, zvonurile despre Galaxy S22 devin cu atât mai interesante. Spre exemplu, aflăm că Samsung ar fi în sfârșit dispus să renunțe la precauțiile autoimpuse după eșecul Galaxy Note7, forțând din nou limitele tehnologiei Li-Ion.

Astfel, Galaxy S22 ar urma să fie prima serie de top de la Samsung care acceptă puteri de până la 65W în modul de încărcare rapidă. Spre comparație, Galaxy Note 20 era limitat la doar 25W viteză de încărcare în modul rapid, mult sub nivelul de 65W suportat de rivalul OnePlus 9 Orim sau 67W pe modelul Xiaomi Mi 11 Ultra.

Pregătită în trei variante de echipare, Galaxy S22, S22 Plus și S22 Ultra, întreaga serie smartphone ar putea beneficia de noile viteze de încărcare.

Galaxy S22

Tot din zvonuri aflăm și că Samsung ar putea substitui finisajele din sticlă și metal cu unele aproape premium. Astfel, în loc de metal cromat vom avea plastic cu aspect cromat, iar în loc de sticlă vom avea policarbonat ceva mai rezistent. La fel ca anul acesta, va fi exceptat modelul Galaxy Ultra, Samsung dorind să livreze o experiență premium veritabilă pe măcar unul dintre

Se zvonește și că Galaxy S22 și S22 Plus, vor primi un nou senzor de 200 megapixeli, stabilizat cu tehnologie de la Olympus. Toate aceste trei dispozitive vor avea la bază însă noul chipset Exynos 2200, care va beneficia de un GPU produs de AMD, pe platforma RDNA2, aceeași pe care o regăsim în plăcile grafice de PC de top ale companiei, cât și în consolele de generație nouă, PlayStation 5 și Xbox Series.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult