Galaxy S22 FE ar putea fi lansat cu procesor Exynos 2300. Va înlocui în ofertă modelul A74

28.12.2022
Galaxy S22 FE ar putea fi lansat cu procesor Exynos 2300. Va înlocui în ofertă modelul A74

Zvonurile din ultima perioadă sugerau că Samsung ar fi renunțat la un model FE pentru seria Galaxy S22, însă noi informații neoficiale spun că ar putea exista o șansă pentru un astfel de model. Asta pentru că Samsung nu ar avea ce să facă cu noile procesoare Exynos 2300, pe care nu le va mai folosi pentru gama Galaxy S23, iar odată cu anularea modelului Galaxy A74, ar putea avea un loc liber în portofoliul pentru anul 2023.

Samsung ar putea lansa Galaxy S22 FE la scurt timp după S23

Se pare că Samsung ar putea ține două evenimente de lansare Galaxy Unpacked la o săptămână distanță. Primul, ar avea loc pe 1 februarie, în SUA, unde am putea vedea noile modele Galaxy S23, însă la șapte zile după, pe 8 februarie, ar putea fi ținut încă un Galaxy Unpacked, de data aceasta în Coreea de Sud.

În cadrul acestui eveniment ar putea fi prezentate două dispozitive echipate cu Exynos 2300, ambele din „familia” de dispozitive FE (Fan Edition). Primul ar fi Galaxy S22 FE, un model pe care nu credeam că Samsung îl va mai lansa, trecând atât de mult timp fără vești despre el. Acesta va fi un înlocuitor pentru Galaxy A74, modelul superior din gama de dispozitive mid-range. Pe lângă chipset-ul Samsung high-end, acest model ar primi și o cameră cu senzor de 108 megapixeli, ISOCELL HM6. Avantajul acestui model va fi însă prețul accesibil, care va fi la același nivel precum al unui model Galaxy A7X.

Tot în cadrul acestui eveniment, Samsung ar putea prezenta Galaxy Tab S8 FE, modelul accesibil al tabletelor high-end lansate anul trecut. Acesta ar urma să fie de asemenea echipat cu Exynos 2300.

Se pare că seria Galaxy Tab S9 ar putea fi mutată către cea de-a doua jumătate a anului, în cadrul aceluiași eveniment de lansare în care va prezenta și noile dispozitive pliabile, care are loc, de obicei, în luna august.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult