Galaxy S6 mini surprins în fotografii înainte de anunţ

Galaxy S6 mini surprins în fotografii înainte de anunţ

Samsung pare să pregătească încă un terminal mobil pentru zvonitul eveniment de lansare din august, unde ar trebui să vedem pentru prima dată în mod oficial Galaxy S6 edge+ şi Galaxy Note 5. Este vorba despre o variantă „mini” a lui Galaxy S6, care să ofere calitate de top într-o formă din ce în ce mai rară pentru segmentul high-end: un display care măsoară mai puţin de 5” în diagonală.

Acest smartphone nu a fost confirmat încă în mod oficial, însă există deja imagini în libertate cu acesta. Phone Arena a intrat în posesia unor imagini de calitate destul de slabă cu Galaxy S6 mini (SM-G920), însă acesta dezvăluie destul de multe despre telefon. Se pare că vor fi păstrate liniile de design ale predecesorului său, rama metalică de pe margine şi sticla care acoperă faţa şi spatele arată la fel ca pe terminalul deja lansat. Mai mult, poziţionarea mufelor jack şi micro-USB este identică, iar difuzorul de pe spate este se regăseşte în acelaşi loc bine cunoscut.

La capitolul specificaţii, testele de pe GFX Bench sugerează că Samsung a integrat un chipset Snapdragon 808 cu CPU hexa-core la 1,8 GHz, 2 GB memorie RAM, display de 4,7” cu rezoluţie 1280 x 720 pixeli şi o cameră principală de 15 megapixeli. Având în vedere hardware-ul integrat, acest model pare să fie orientat pentru a concura direct cu varianta normală a lui iPhone 6, asemeni terminalului Galaxy Alpha de anul trecut.

Evenimentul de lansare în cadrul căruia este aşteptată dezvăluirea se zvoneşte că va avea loc pe pe 12 august, însă până în prezent Samsung nu a anunţat nimic oficial în această privinţă. Tradiţional, compania coreană anunţa smartphone-urile pentru a doua jumătate a anului în cadrul convenţiei IFA de la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult