Samsung Galaxy Note 5 şi S6 edge Plus ar putea fi anunţate pe 12 august

15.07.2015
Samsung Galaxy Note 5 şi S6 edge Plus ar putea fi anunţate pe 12 august

Cele mai noi zvonuri afirmă din nou că evenimentul de lansare pentru noile smartphone-uri Samsung va avea loc mai devreme decât ne aşteptam iniţial. În mod normal, debutul seriei Galaxy Note avea loc în cadrul convenţiei IFA de la Berlin, însă o serie de informaţii neverificate muta acest eveniment în luna august. Ei bine, acum avem şi o dată neoficială: 12 august.

Odată cu această informaţie, Sam Mobile a publicat şi câteva detalii noi despre dispozitivele care vor fi prezentate. Vedeta va fi cu siguranţă Samsung Galaxy Note 5, care se pare că va adopta designul consacrat de Samsung Galaxy S6. Aparent acesta va fi în termeni vizuali doar o versiune mai mare a actualului flagship (tot fără lăcaş microSD), dar care va dispune de o ramă în jurul display-ulu mult mai mică. Există şi informaţii despre culorile în care Note 5 va fi livrat: argintiu, auriu, alb şi negru. Se pare că stylus-ul S-Pen va fi de asemenea modificat, fiind făcut să semene mai mult cu un creion adevărat, iar acesta va fi primi culorile modelului ales.

Avem informaţii noi şi despre modelul secundar care va fi prezentat, presupusul Galaxy S6 edge Plus. Informaţiile noi infirmă zvonurile mai vechi, afirmând că procesorul integrat va fi un Exynos 7420 şi nu Snapdragon 808, însă va include într-adevăr 3 GB de memorie RAM. Ambele modele par a fi programate să apară pe piaţă pe 21 august, în timp ce serviciul de plăţi Samsung Pay va debuta în Statele Unite în ziua evenimentului. Momentan nimic nu este confirmat, aşa că nu ar trebui să ne bazăm prea mult pe aceste detalii înainte de anunţul oficial.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult