Galaxy S7, cu stylus şi suport dual SIM?

18.01.2016
Galaxy S7, cu stylus şi suport dual SIM?

Samsung ar putea extinde în perioada următoare oferta de telefoane ce includ stylus, iar Galaxy S7 este un prim candidat.

Potrivit indicilor lăsate într-un nou brevet acordat companiei, Samsung ia în considerare includerea unui accesoriu similar stylus-ului lvrat cu telefoanele Galaxy Note şi pentru alte dispozitive ceva mai compacte.

Galaxy S7, cu stylus şi suport dual SIM?

Brevetul nu vizează în mod expres o tabletă sau smartphone, ci o husă de protecţie pentru oricare dintre acestea. Noul accesoriu smart cover ar urma să includă stylus S Pen, inserabil pentru transport într-un compartiment special. Carcasa dispozitivului nu are nevoie de nicio modificare, singura cerinţă de îndeplinit fiind alegerea unui ecran compatibil cu stylus-ul dorit.

Din păcate în lipsa mai multor dovezi concrete, cum ar fi un produs funcţional, este imposibil de ştiut dacă oferta de accesorii pentru Galaxy S7 va include şi un dispozitiv similar celui descris în aplicaţia pentru brevet.

Între timp, noi dovezi obţinute de un website indonezian sugerează că măcar unele versiuni Galaxy S7 vor oferi funcţionalitate dual-SIM, însă nu este clar cum vor fi acestea repartizate în principalele pieţe de desfacere.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult