Galaxy S7 trece la rezoluţie Full HD după actualizarea la Android 7.0, însă poate fi setat înapoi la modul QHD

19.01.2017
Galaxy S7 trece la rezoluţie Full HD după actualizarea la Android 7.0, însă poate fi setat înapoi la modul QHD

Ascunsă în spatele promisiunii de a oferi un mai bun control asupra autonomiei bateriei, schimbarea ar putea nemulţumi o parte dintre utilizatorii ceva mai experimentaţi, care doresc să beneficieze în continuare de toate avantajele unui smartphone premium cum este Galaxy S7.

Odată actualizate la versiunea Android 7.0, disponibilă oficial începând cu luna ianuarie, telefoanele Samsung Galaxy S7 şi S7 edge nu mai afişează interfaţa Android la rezoluţia nativă a ecranului (1440×2560 pixeli), folosind în schimb o rezoluţie inferioară (1080×1920 pixeli). Modificarea ar trebui îmbunătăţească autonomia bateriei şi performanţele resimţite, cu preţul unei penalizări asupra clarităţii imaginii care să nu fie sesizabilă pentru cei mai mulţi dintre utilizatori.

Din fericire modificarea adusă poate fi anulată ajustând o setare prezentă în pagina Display a meniului Settings. De aici, utilizatorii pot alege între 1080p, 720p şi rezoluţia nativă 1440p, activată în urma unei reporniri a telefonului mobil.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult