Galaxy S8 ar putea fi oferit cu accesoriu S Pen, disponibil separat

28.12.2016
Galaxy S8 ar putea fi oferit cu accesoriu S Pen, disponibil separat

Succesor pentru Galaxy S7, dar presat să umple şi golul rămas după renunţarea la seria Galaxy Note, Samsung Galaxy S8 ar putea prelua multe din funcţiile celui din urmă împreună cu digitizorul S Pen, disponibil acum ca accesoriu extern opţional.

Samsung pare să dorească păstrarea fanilor Galaxy Note7 ca utilizatori fideli ai modelului Galaxy S8, inginerii companiei depunând eforturi pentru migrarea cât mai multor funcţii la noul smartphone, păstrând astfel utilitatea accesoriului S Pen.

Ceva mai compact decât Galaxy Note şi adresat unei categorii de utilizatori mai diversă, Galaxy S8 nu va include un compartiment dedicat pentru transportarea popularului accesoriu, acesta urmând a fi transportat ca şi gadget separat, de folosit la nevoie.

Nu este clar ce preţ va cere Samsung pentru accesoriul S Pen şi nici cum vor reacţiona utilizatorii obişnuiţi până acum să trateze popularul stylus ca fiind parte indispensabilă a smartphone-ului preferat.

Cert este că includerea stylus-ului S Pen ca accesoriu separat se potriveşte de minune cu zvonurile recente care anunţau un preţ cu până la 20% mai mare plătit pentru Galaxy S8, comparat modelului din generaţia anterioară. Astfel, costul mărit ar putea să includă şi accesoriile propuse separat, din fericire opţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult