Galaxy S8 vine cu rezoluţie ciudată şi posibil fără căşti AKG

Galaxy S8 vine cu rezoluţie ciudată şi posibil fără căşti AKG

Zvonurile despre Galaxy S8 şi S8+ au afirmat de mai multe ori că acestea vor fi echipate cu ecrane mai lungi decât ne-am obişnuit până acum, iar acum aceste zvonuri sunt aproape confirmate de o fotografie cu unul dintre telefoane pornite cu meniul de setări pentru rezoluţia afişată. Se pare că Samsung va păstra opţiunea de a reduce rezoluţia pentru a limita consumul de energie, opţiune prezentă deja pe dispozitivele echipate cu Android Nougat din gama Galaxy. De asemenea, o fotografie a unei cutii Galaxy S8+ pare să infirme informaţiile despre un headset AKG în pachet.

În imaginea de mai sus avem un Galaxy S8 de la Samsung, cu meniul de setări pentru schimbarea rezoluţiei. Aici sunt listate opţiunile HD+ (1480 x 720), FHD+ (2220 x 1080) şi WQHD+ (2960 x 1440), variante mai înalte ale clasicelor HD, FHD şi WQHD prezente pe Galaxy S6 şi Galaxy S7. În timp ce multe dintre aplicaţii pot fi scalate automat la rezoluţia afişată, pentru anumite jocuri video, decizia de a adopta un display cu raport de aspect 18.5:9 ar putea fi problematică. LG a prezentat deja o soluţie pe modelul G6, care fie afişează bande negre deasupra şi sub conţinut, fie taie din părţile aplicaţiei sau clipului pentru a afişa totul pe întregul ecran.

Cea de-a doua imagine descrie o cutie a unui Galaxy S8+ care urmează să intre în oferta operatorului Verizon din Statele Unite ale Americii. Pe spatele pachetului există lista tuturor accesoriilor integrate, precum o cartelă SIM, un adaptor de priză, un adaptor micro-USB, un cablu USB (cel mai probabil Type-C), manuale şi un headset stereo. Acest ultim element este curios, întrucât nu pare să fie menţionat branding-ul AKG nicăieri. Acest lucru ar putea sugera faptul că headset-ul AKG ar putea să nu fie inclus în pachetul telefonului, putând fi astfel vândut separat ca accesoriu oficial.

Evenimentul de lansare al noului flagship Samsung va avea loc săptămâna viitoare, pe data de 29 martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult