Galaxy S9 apare în noi imagini. Marginile par mai groase decât la S8 [FOTO]

Galaxy S9 apare în noi imagini. Marginile par mai groase decât la S8 [FOTO]

Nimeni nu se aştepta ca noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S9 să fie foarte diferită din punct de vedere al design-ului faţă de cea de anul trecut. Cu toate acestea, încă ne bucurăm atunci când vedem noi fotografii cu dispozitivele pe care Samsung încă nu le-a anunţat în mod oficial, iar de data aceasta avem de a face cu o imagine în care putem vedea atât Galaxy S9 standard, cât şi modelul S9+ unul lângă celălalt. Curios este însă faptul că parcă marginile din jurul display-ului sunt puţin mai groase decât ne aşteptam.

Sursa imaginilor este deja celebrul Evan Blass de la Venture Beat, care obişnuieşte să pună mâna foarte des pe imagini în exclusivitate cu diverse dispozitive înainte de lansarea lor oficială. Galaxy S9 şi S9+ apar în imaginile publicate de acesta cu un design foarte familiar, însă cu laterale mai groase în jurul panourilor „Infinity Display”. Este posibil ca aceste imagini să fie însă bazate pe un design mai vechi din producţie, sau faptul că sunt generate în 3D pe computer să modifice modul în care curbura display-ului se vede din faţă.

Pe ecranul telefoanelor vedem însă un alt detaliu foarte interesant: ceea ce pare a fi data oficială la care telefoanele ajung în stocurile magazinelor. Samsung a confirmat că dezvăluirea de la MWC 2018 va avea loc duminică, 25 februarie, însă acestea vor ajunge în magazin la câteva săptămâni după această dată. În general, producătorii de dispozitive mobile folosesc data de pe ecranele din imagini pentru a marca data lansării, iar în cazul de faţă aceasta este setată pentru 16 martie, într-o zi de vineri, exact cum pică în calendarul pe 2018.

Suntem la mai puţin de o lună distanţă de momentul în care vom cunoaşte toate detaliile despre noile Galaxy S9 şi S9+ în mod oficial, însă cu siguranţă vom mai primi diverse detalii despre acestea pe canale neoficiale în zilele şi săptămânile care urmează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult