Galaxy Z Fold 4 primește listă neoficială cu specificații, confirmând un design mult îmbunătățit

31.05.2022
Galaxy Z Fold 4 primește listă neoficială cu specificații, confirmând un design mult îmbunătățit

Informațiile despre Galaxy Z Fold 4 au fost cam puține, până acum. Aparent, următorul pliabil de la Samsung primește lista aproape completă cu specificații, risipind mare parte din mister.

Dezvăluirile vin din partea @UniverseIce, o cunoscută sursă de zvonuri despre produsele Samsung, cu reputație până acum impecabilă. Astfel, Galaxy Z Fold 4 este pregătit cu un ecran principal de 7.6 inch (OLED pliabil, cu rată de refresh la 120Hz). Rezoluția exactă este listată drept QXGA+, corespunzătoare pentru 1764×2208 pixeli, folosită și cu actualul model Galaxy Z Fold 3.

La partea din față, ecranul ”Cover Display” vine cu diagonală 6.2 inch și rezoluție HD+, folosind aceeași tehnologie AMOLED și rezoluție l 120z.

În mod predictibil, configurația este bazată pe chipsetul Snapdragon 8+ Gen 1, cel mai puternic din oferta Qualcomm, ajutat cu 12GB memorie RAM. În funcție de buget, cumpărătorii vor putea opta pentru 256GB sau 512GB stocare internă. În ambele cazuri, rezerva acumulatorului este de 4400mAh, fiind constrânsă de spațiul limitat disponibil la interiorul carcasei. Nici puterea disponibilă în modul de încărcare rapidă nu este foarte generoasă, 25W reprezentând acum o cifră comună chiar și pe telefoane din gama low-cost.

Configurația foto are ca element principal de 50MP, ce-i drept, de foarte bună calitate. Acesta este secondată de o cameră ultra-wide de 12MP, cameră telephoto de 10MP cu zoom optic 3X și două camere selfie, câte una pentru fiecare ecran. Cea disponibilă cu ecranul exterior este un model de 10MP, în timp ce soluția alocată ecranului principal este de numai 4MP, Samsung trebuind să compromită din pricina spațiului de instalare foarte limitat.

Cu mai multă putere de procesare și camere foto mai avansate decât modelul anterior, Galaxy Z Fold 4 ar urma să ofere o soluție tentantă de upgrade pentru actualii posesori ai modelului Z Fold 3, rămânând de văzut doar dacă și prețul, respectiv, disponibilitatea în magazine, se va ridica la nivelul așteptărilor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult