Galaxy Z Fold2: totul despre telefon în fotografii oficiale. Galerie foto

04.08.2020
Galaxy Z Fold2: totul despre telefon în fotografii oficiale. Galerie foto

Toate indiciile sugerează că Samsung va lansa alături de modelele Galaxy Note20 și un nou telefon pliabil: Galaxy Z Fold2. Evan Blass, leaker cunoscut, pare să fi intrat deja în posesia unor imagini oficiale cu noul dispozitiv, pe care le-a publicat pe contul său de Twitter. Astfel, acest model nu mai are acum niciun secret din punct de vedere vizual. Se pare că telefonul va fi livrat în noua nuanță Mystic Bronze și într-o variantă gri, cu sticlă mată pe partea din spate.

Samsung Galaxy Z Fold2 va aduce schimbări majore față de originalul model

Imaginile dezvăluie în primul rând faptul că ambele ecrane de pe Galaxy Z Fold2 sunt acum mult îmbunătățite din punctul de vedere al design-ului. Pe partea din față, ecranul acoperă acum toată suprafața exterioară, cu o ramă mult mai mică și un orificiu subtil pentru camera foto frontală. La interior, ecranul renunță la „notch” și integrează de asemenea o singură cameră foto frontală, tot într-un orificiu mic.

Camera de pe partea din spate seamănă cu cea pe care am văzut-o în fotografiile cu modelele Galaxy Note20, dar nu pare să integreze un zoom de tip periscopic. Probabil că este vorba despre un sistem de camere „înrudit” mai degrabă cu cel de pe seria Samsung Galaxy S20, decât cu cel de pe generația Note20.

Balamaua are acum un nou design, îmbunătățit, iar întregul dispozitiv pare să fie de culoare mată. Galaxy Fold era lucios pe toate părțile, în timp ce Galaxy Z Fold2 vine cu sticlă mată și metal de o culoare care nu reflectă lumina pe laterale. Și de această dată, Samsung va folosi un senzor de amprentă în butonul power, nu unul integrat în ecran.

Compania nu se mai ferește de dunga de pe mijlocul ecranului

Este interesant faptul că Samsung nu se ferește de a arăta dunga de pe mijlocul ecranului, în zona de pliere. Acest lucru sugerează că în continuare, ecranul pliabil este acoperit cu o suprafață din plastic, foarte fragilă. Totuși, rezistența ecranului ar putea fi îmbunătățită față de generația Galaxy Fold originală, întrucât ar putea primi o peliculă de UTG (ultra-thin glass), la fel cum a primit Galaxy Z Flip în primăvară.

Zvonurile spun că Galaxy Z Fold2 ar putea veni cu un preț mai mare decât cel de 2.000 de euro al modelului original, întrucât va integra un procesor îmbunătățit, un modem 5G și antene compatibile.

sursa: Evan Blass

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult