Galaxy Z Fold4 ar putea folosi baterii de la LG, pe lângă cele produse de Samsung

21.04.2022
Galaxy Z Fold4 ar putea folosi baterii de la LG, pe lângă cele produse de Samsung

Acum că Samsung a lansat cele mai așteptate dispozitive mobile ale sale din prima jumătate de an, cu Galaxy S21 FE, S22 și seria Galaxy A deja pe piață, informații despre următoarele modele importante ale companiei încep să apară pe internet. Galaxy Z Fold4 este așteptat în cea de-a doua parte a anului, probabil prin luna august, iar zvonurile noi sugerează că vom vedea câteva îmbunătățiri, în special la nivelul construcției. Un detaliu interesant sugerează însă că bateriile folosite pentru acest model nu vor fi produse doar de către Samsung, ci și de unul dintre rivalii companiei.

Galaxy Z Fold4 ar putea fi produs în mai multe exemplare

Conform The Elec, LG ar putea fi furnizorul de acumulatori pentru dispozitivele pliabile de la Samsung. Anterior, Samsung SDI era furnizorul de baterii pentru toate dispozitivele mobile ale companiei, însă oferta LG ar putea fi mai potrivită pentru variantele pliabile. Asta pentru că există informații care sugerează că Samsung dorește să crească producția modelelor pliabile în 2022, lucru care ar ajuta la scăderea prețului la raft ale acestor dispozitive.

Galaxy Z Fold3 a pornit de la un preț de 1.800 euro. Chiar dacă prețul telefonului a scăzut în ultimele câteva luni, acesta este în continuare printre cele mai mari din piața de smartphone-uri. Prin diversificarea furnizorilor, Samsung va avea nu doar o capacitate mai mare de producție, având la dispoziție mai multe componente, dar producând volume mari, va putea scădea costurile, primind componente la prețuri mai avantajoase.

Desigur, Samsung ar putea alege să nu scadă prețul la raft, cel puțin nu inițial, pentru a-și asigura profituri mai mari.

Cele mai noi informații despre Galaxy Z Fold4 sugerează însă că telefonul ar putea fi semnificativ mai subțire decât modelele anterioare, cu o balama mai simplă, și… fără S-Pen integrat. Se pare că nici în 2022, modelul Fold nu va fi echipat cu un stylus din fabrică, însă, cel mai probabil, va fi compatibil cu accesoriile S-Pen vândute separat, la fel ca în cazul generației anterioare.

sursa: The Elec

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult