Gionee Elife S5.5, un smartphone ultra-subţire cu autonomie bună

Gionee Elife S5.5, un smartphone ultra-subţire cu autonomie bună

Creaţie a producătorului chinez Gionee, Elife S5.5 candidează la titlul de cel mai subţire smartphone din lume, promiţând totodată suficientă autonomie pentru cel puţin o zi de utilizare intensivă.

Măsurând doar 5.5mm grosime, noul Elife S5.5 este considerabil mai subţire decât modelul iPhone 5S de la Apple(7.6mm grosime) şi discutabil mai elegant. În ciuda limitărilor de design, acumulatorul instalat oferă totuşi capacitate generoasă, de 2300mAh. Mai departe, configuraţia este una de nivel mediu, cu CPU quad-core la 1.7GHz şi 2GB memorie RAM.  

Gionee Elife S5.5

Gionee Elife S5.5 oferă ecran de 5 inch asistat cu 3 butoane capacitive, cameră frontală de 5MP şi cameră foto de 13MP în partea din spate.

Disponibil deja la precomandă  în China pentru echivalentul a 370 dolari, Gionee Elife S5.5 va putea fi achiziţionat şi în alte 40 ţări începând cu această vară, în variante cu 3G sau LTE.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult