Gionee M7 Plus ar putea fi livrat cu display edge-to-edge şi carcasă din materiale premium

02.11.2017
Gionee M7 Plus ar putea fi livrat cu display edge-to-edge şi carcasă din materiale premium

Producătorul de smartphone-uri Gionee este cunoscut în principal prin partenerii săi, care vând telefoanele produse de companie sub alte brand-uri locale în diverse ţări (multe dintre modelele Allview sunt smartphone-uri Gionee la bază). Compania nu s-a remarcat cu modele foarte scumpe până în prezent, însă pare să pregătească un dispozitiv premium cu ecran edge-to-edge foarte mare, cu un spate cel puţin „deosebit”.

Evan Blass, celebrul leaker care activează pe Twitter sub numele @evleaks, a publicat două fotografii cu un nou smartphone numit Gionee M7 Plus. Gionee M7 este deja pe piaţă, sugerând că noul model edge-to-edge va beneficia de hardware similar la interior, însă va aborda un design complet nou. Conform textului care acompaniază cele două fotografii cu M7 Plus, acesta ar putea integra un panou cu diagonală de 6,43”, spate din piele (sau o imitaţie de piele), o ramă din oţel inoxidabil, cât şi încărcare wireless.

Acesta ar fi nu numai cel mai bine dotat smartphone de la Gionee, însă ar putea fi smartphone-ul cu cel mai mare display edge-to-edge de pe piaţă. Până în prezent, producătorii nu au lansat modele cu display de acest gen cu diagonală care să depăşească 6,3”. Desigur, marginile din jurul display-ului lui M7 Plus de la Gionee sunt mult mai evidente decât în cazul modelelor Note8 de la Samsung sau V30 de la LG, sau chiar faţă de cele ale lui Mi Mix 2 de la Xiaomi. Acest efect ar putea fi însă datorat faptului că M7 Plus nu beneficiază de un panou curbat şi nici de sticlă rotunjită la margini.

Cel mai probabil, acest model de smartphone de la Gionee nu va fi foarte ieftin, însă nu ar fi ieşit din comun ca partenerii companiei să îl lanseze sub alte denumiri în viitorul apropiat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult