Gionee P7, un nou smartphone cu design elegant şi preţ accesibil

12.12.2016
Gionee P7, un nou smartphone cu design elegant şi preţ accesibil

Gionee, un producător asiatic cunoscut pentru oferta smartphone cu preţuri accesibile, a lansat o versiune mai ieftină a modelului Gionee P7 Max anunţat luna trecută.

Disponibil deja în oferta magazinelor asiatice, Gionee P7 este un smartphone  de mărime potrivită, echipat cu ecran HD de 5.0” şi motorizat de un chipset MediaTek quad-core, funcţionând la 1.4 GHz.

Protejat cu sticlă Soda Lime”, o alternativă Gorilla Glass mai puţin costisitoare, Gionee P7 se prezintă cu un ecran încadrat de o ramă laterală îngustă şi asistat cu butoane capacitive. Echipat cu 2GB RAM şi 16 GB memorie internă, smartphone-ul rulează o versiune uşor modificată de Android 6.0, botezată Amigo OS 3.2.

Gionee P7 oferă acces la internet 4G şi suport VoLTE, conectivitate Wi-Fi N, Bluetooth 4.0, receptor GPS şi o cameră foto de 8MP însoţită de blitz LED. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 2300 mAh, nedetaţabil.

Disponibil în India pentru 150 dolari, Gionee P7 pătrunde într-un domeniu de preţuri la care găsim şi alternative cu ecran Full HD, sau mai mulă memorie RAM. Producătorul mizează însă pe designul elegant, cu finisaje superioare calitativ. Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui model şi pentru pieţele de desfacere internaţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult