Go4News: OPPO lansează F3 Plus, un smartphone cu două camere frontale

23.03.2017

Compania chineză OPPO a lansat noul său smartphone dedicat pasionaţilor de fotografie pe mobil numit F3 Plus. Acesta vine echipat cu hardware puternic, un ecran de dimensiuni mari şi este construit în jurul unui sistem dual-camera pe partea din faţă, pentru a realiza autoportrete mai bune, în special pentru fotografiile de grup. Din fericire, nici camera principală de pe spate nu dezamăgeşte.

Noul OPPO F3 Plus este realizat în jurul unui display de 6” cu display Full HD, care are la bază platforma mobilă Snapdragon 653 de la Qualcomm. Aceasta este chipată cu un procesor octa-core la 1,9 GHz, un cip grafic Adreno 510 şi un procesor de imagine performant, care asigură captarea de clipuri video în rezoluţie 4K. Telefonul integrează 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi un slot microSD, cât şi un acumulator de 4.000 mAh.

Camerele foto sunt cu siguranţă cel mai important aspect al lui OPPO F3 Plus. Pe partea din faţă au fost amplasaţi doi senzori de dimensiuni mari (1/3”), de 16, respectiv 8 megapixeli. Obiectivul cu diafragmă f/2.0 asigură performanţă ridicată chiar şi în condiţii de iluminare slabă, iar obiectivul secundar oferă o deschidere largă la 120 de grade, pentru fotografii de grup, dar o diafragmă mai închisă cu valoare f/2.4. Camera principală beneficiază de asemenea de un senzor de 16 megapixeli, focalizare prin detecţie de faţă, stabilizare optică şi un blitz dual-LED.

Telefonul a fost momentan lansat doar în India, urmând ca acesta să ajungă şi în alte regiuni. Faptul că acesta se numeşte F3 Plus sugerează că există şi un model F3 mai mic, însă acesta nu a fost încă dezvăluit. Este posibil ca acesta să apară alături de F3 Plus pe alte pieţe internaţionale, cândva în viitorul apropiat. Preţul pentru F3 Plus în India este de 30.990 rupii, echivalent cu 450 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult