Go4News: Samsung ar putea echipa Galaxy S8 cu un ecran mai mare decât era prevăzut

Rămas să umple golul lăsat de Galaxy Note 7, compromis definitiv după ce a fost retras de două ori de pe piaţă din cauza problemelor cu bateria, viitorul model Galaxy S8 ar putea fi transformat într-un hibrid având trăsături menite să atragă inclusiv fanii seriei Galaxy Note.

Potrivit informaţiilor aflate deocamdată la stadiu de zvonuri, Samsung ar putea echipa Galaxy S8 cu ecran de 5.7” şi chiar lansa un model cu ecran de 6.2”. Spre comparaţie, actuala serie Galaxy S7 s-a oprit la diagonala de 5.1”, respectiv 5.7” pentru modelul S7 edge.

Creşterea suprafeţei ecranului ar putea fi însă compensată prin artificii de design, permiţând ocuparea a peste 90% din suprafaţa carcasei. Astfel, noul Galaxy S8 cu design fără ramă laterală în jurul ecranului nu va avea dimensiuni cu mult peste modelul actual.

Schimbările propuse impun şi alte modificări, cum ar fi renunţarea la tasta Home, mutând senzorul biometric sub ecran.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult