Go4News: Smartphone-urile Galaxy Note7 din această ţară nu se vor mai putea conecta la reţelele mobile începând cu 18 noiembrie

04.11.2016

În ciuda numeroaselor apeluri făcute de Samsung şi stimulentelor oferite de companie, foarte mulţi utilizatori de Galaxy Note 7 refuză să returneze telefoanele care pot lua foc sau exploda. Compania sud-coreeană a anunţat că începând cu 18 noiembrie terminalele Note7 din Noua Zeelandă nu se vor mai putea conecta la reţelele operatorilor telecom. Decizia a fost impusă de autorităţi. 

 

Astfel, toate versiunile Note7 vor fi incluse pe o listă neagră de către operatorii mobili şi nu li se va mai permite conectarea la reţele.

Accesul la reţelele Wi-Fi nu va fi afectat, însă măsura s-ar putea să îi determine, în sfârşit, pe posesorii încăpăţânaţi de Note7 din Noua Zeelandă să returneze dispozitivele.

 

 

Potrivit şefului Telecommunications Forum, o organizaţie care reprezintă interesele operatorilor de telecomunicaţii din NZ, majoritatea posesorilor de Note7 au returnat telefoanele şi au primit banii înapoi sau alte modele Samsung, însă mai sunt câteva sute de unităţi aflate încă în uz.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult