Google a modificat puţin carcasa lui Nexus 4

01.04.2013
Google a modificat puţin carcasa lui Nexus 4

Smartphone-ul Google Nexus 4, construit de LG are o carcasă elegantă. Capacul din spate pare să fie din plastic, însă el este de fapt din sticlă şi acoperă un model grafic cu pixeli. Se pare că unii utilizatori au fost nemulţumiţi de faptul că telefonul alunecă foarte uşor atunci când este amplasat cu spatele pe masă şi există riscul unor accidente. Google a decis să modifice puţin carcasa lui Nexus 4 pentru a preveni aceste situaţii neplăcute.

Spatele de sticlă al lui Nexus 4

Modificările aduse sunt foarte fine şi este posibil ca să fie uşor de trecut cu vederea de cei care nu le cunosc. Pe spate, pe rama telefonului se găsesc acum mici protuberanţe. Ele previn contactul între sticla telefonului şi suprafaţa pe care este amplasat. Alături de îmbunătăţirea aderedenţei lui Nexus 4 pe birou, acele picioruşe mici ajută difuzorul integrat. Volumul şi claritatea cresc puţin atunci când el se află cu faţa în sus pe masă. La prima versiune a telefonului, difuzorul era perfect acoperit atunci când terminalul era pus pe birou.

Modificările aduse carcasei lui Nexus 4

Cei care au comparat cele două versiuni ale lui Nexus 4 susţin că au observat şi o mică diferenţă în privinţa amplasării modulului camerei foto. Orificiul din capacul de pe spate este acum mai mic, iar lentila nu mai este amplasată exact în centru. Acestă modificare ar putea ajuta la reducerea efectelor neplăcute în cazul fotografiilor realizate în soare puternic. Noua versiune a lui Nexus 4 este cea livrată la ora actuală celor care fac comenzi direct de pe site-ul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News