Google anunţă data la care va prezenta noile Pixel 3 şi Pixel 3 XL

07.09.2018
Google anunţă data la care va prezenta noile Pixel 3 şi Pixel 3 XL

După multe leak-uri, telefoane pierdute şi vândute pe piaţa neagră şi speculaţii, Google a anunţat în sfârşit data la care va prezenta noua gamă de smartphone-uri Pixel 3. Evenimentul va avea loc în New York, însă această prezentare va fi mai mult o curtoazie, întrucât am aflat cam tot ceea ce era de ştiut despre noile telefoane încă dinainte ca Google să confirme existenţa lor.

Pe 9 octombrie, începând cu ora 17:00 a României, Google va prezenta în mod oficial noile dispozitive Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Acestea vor fi echipate cu hardware-ul de top din prezent, adică chipset-uri Snadpragon 845 şi peste 4 GB memorie RAM, cât şi cu sisteme duale de camere pe partea din faţă. Modelul Pixel 3 XL va fi livrat cu un „breton” foarte pronunţat, probabil cel mai mare de până acum, în timp ce Pixel 3 va păstra design-ul deja învechit al modelelor precedente.

Printre tehnologiile noi pe care mulţi le aşteaptă de la noua gamă de telefoane Google Pixel 3 se regăseşte şi încărcarea wireless, însă nu este clar cum a reuşit compania să integreze un modul Qi într-o carcasă metalică. Probabil că singurele detalii pe care nu le cunoaştem acum sunt data exactă a lansării şi preţul la care cele două smartphone-uri Google vor fi disponibile.

Acum că ştim datele la care vom vedea noile iPhone-uri, telefoane Pixel şi gama Mate 20 de la Huawei, nu rămâne decât să aşteptăm detaliile oficiale, întrucât acestea sunt modelele de top cele mai aşteptate în această toamnă. Singurul alt model care ar putea atrage atenţia publicului ar fi OnePlus 6T, care ar putea să apară cam în aceeaşi perioadă cu noile modele Google.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult